Wetenschap en Techniekaanbieders op markt TechniekRijk

TechniekRijk in het Ontdekstation013 op 22 mei van 16.30 tot 19.30u.

TechniekRijk is een markt waar inspiratie en vaardigheden geprikkeld worden. Op TechniekRijk zijn standhouders aanwezig die een aanbod hebben als het gaat om Wetenschap en Techniek en de brede talentontwikkeling van kinderen. Daarnaast zijn er bij een aantal stand korte workshops (max 20 minuten) te volgen die vooral bedoeld zijn om ideeën op te doen die je de volgende dag alweer in je eigen praktijk kunt gebruiken, waarvan je geïnspireerd raakt en nieuwsgierig wordt.
Inschijving open voor alle medewerkers van onderwijsgerichte organisaties!

Opening
De kick-off van het nieuwe technnieklokaal dat de leerlingen van bs Cleijn Hasselt samen met andere partijen letterlijk gaan bouwen is de opening van TechniekRijk om 16.30u. Hier heeft zelfs wethouder Marcelle Hendrickx tijd voor vrij gemaakt in haar agenda! Verder zijn er nog enkele verrassingen en prijzen te verdienen op TechniekRijk, die we nog niet gaan verklappen!

Stand Mad-science.nl
Ook Mad-science.nl is te vinden op de markt TechniekRijk. Zij staat voor onderzoekend leren voorop. Willen kennis te delen, inspireren en mensen én scholen verbinden. Er zijn allerlei praktijkvoorbeelden beschikbaar evenals updates van ontwikkelingen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Mad Science of je aanmelden voor de nieuwsbrief? Kijk dan op nederland.madscience.org. Zij staan er met een stand en verzorgen workshops.

Platform Promotie Techniek MB
Om leerkrachten en andere betrokkenen bij het onderwijs te inspireren zet Platform Promotie techniek in, zodat zij hun kinderen/leerlingen talenten kunnen laten ontwikkelen en hun interesse in Wetenschap en Techniek te stimuleren. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor het onderwijs in Midden Brabant. Leerkrachten PO worden uitgenodigd in OntdekRijk met hun groep kinderen. Hiermee worden leerkrachten gestimuleerd en geïnspireerd om Wetenschap en Techniek in plaats van een taal-, reken-, of andere les in te zetten en hetzelfde doel te bereiken.

Onderwijscafé in gebouw 88
En aansluitend, 20.00u met inloop vanaf 19.45u, een inspirerend onderwijscafe met als gastspreker: Boy Vissers (zie hiervoor het andere event op ontwikkelacademie.nu)

Share This