Welke VMBO heeft de beste vakman?

De VMBO beroepenwedstrijden

Dit jaar organiseert opleidingsbedrijf Bouwmensen Eindhoven Tilburg de VMBO beroepwedstrijden voor Zuid-Oost Brabant. De metselwedstrijd wordt o.a. ondersteund door KNB (vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek). Deze geldt als een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Metselen 2019.

In totaal 10 VMBO scholen Bouw hebben zich ingeschreven voor deze challenge. Op 12, 13 en 14 maart strijden VMBO leerlingen timmeren uit onze grote regio om de fel begeerde “Zilveren Hamer”. Op 13 en 14 maart is het de beurt aan de VMBO metselaars voor de “Zilveren Troffel”. Deze nieuwe bouwmensen moeten gekoesterd worden, ze zijn goud waard!

Men kan getuige zijn van de prestaties van deze nieuwe lichting bouwmensen in de werkplaatsen op locatie ‘techniekHuys aan De Run 4250 in Veldhoven. En wel op woensdag 13 maart tussen 18.00 en 21.00 uur en/of tijdens de prijsuitreiking op donderdag 14 maart vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Aanmelden kan via info@bouwmensen-et.nl onder vermelding van bezoek beroepenwedstrijd.
Nieuwsgierig geworden en meer verdere informatie nodig? Neem contact op met Bert van de Pol, coördnator opleidingen Eindhoven, via: b.vande.pol@bouwmensen-et.nl.

Share This