Vendor bedrijf van de maand november!

Vendor, specialist in toilet hygiëne, krijgt de prijs omdat dit sociale bedrijf de laatste jaren een enorme boost doormaakt, prijzen in de wacht sleept en een grote ambassadeur en werkgever is voor de stad.

Wethouder Berend de Vries (economie) reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 16 november, Dag van de Ondernemer. “Hoe mooi en fijn is het om op de Dag van de Ondernemer* een bedrijf uit Tilburg in het zonnetje te mogen zetten! Vendor is een landelijk bekende en sterke merknaam. In Tilburg produceren ze innovatieve producten en werken ze veel samen met lokale partijen. Daarnaast bieden ze werkgelegenheid aan meer dan 200 personen, waaronder ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Kortom, het bedrijf Vendor is zonder meer een ambassadeur voor de stad.

Innoveren met lokale partners
Vendor is in 1961 gestart in Heemstede. Vanaf 1980 settelde het bedrijf zich met haar productieactiviteiten in Tilburg en in de jaren erna werden alle bedrijfsactiviteiten stapsgewijs naar Tilburg verplaatst. In 2011 heeft een investeringsbedrijf een groot deel van de aandelen overgenomen en Vendor een flinke boost gegeven. Binnen het bedrijf heerst de Tilburgse aanpakmentaliteit: “Doe maar gewoon, dan doen we gek genoeg”. Dagelijks zijn ze, vanop het bedrijventerrein Vossenberg, bezig om van het toiletbezoek een beleving te maken.

De Tilburgse bedrijven van de maand zijn ambassadeurs voor Tilburg.

Promotie Techniek Midden-Brabant feliciteert Vendor!

Lees verder op makeitintilburg.nl >

Share This