Stefan van Wanrooij – Leerling-monteur bij Hoppenbrouwer Techniek

Naam: Stefan van Wanrooij
Leeftijd: 21
Woonplaats: Kaatsheuvel

Opleiding: Eerste Monteur Elektrotechniek MBO Niveau 3
Waarom voor deze opleiding gekozen?
Mijn passie voor elektrotechniek heb ik al van jongs af aan. Thuis was ik vaak bezig met het aansluiten van verlichting en diverse apparatuur. Ik heb daarom gekozen voor de opleiding eerste monteur elektrotechniek.

Werkzaam bij: Hoppenbrouwers Techniek
Sinds: Augustus 2017
Functie: Leerling-Monteur

Mooie van deze baan?
De begeleiding, vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg bij Hoppenbrouwers vind ik erg prettig. Ik werk mee aan verschillende projecten in de industrie, onderwijs en distributie/logistiek. Je kan hierbij denken aan de elektrotechniek bij scholen en distributiehallen. Mijn werk is hierdoor erg afwisselend en zo leer ik veel en krijg de tijd om mezelf te ontwikkelen.

Mijn ambitie:
Ik wil het beste uit mezelf halen. Om altijd zeer goede resultaten te bereiken en om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn in onze machinepark.

Tip voor jongeren die nog een keuze moeten maken?
Om Kies wat je leuk vindt om te doen!.

Share This