Sense Company bedrijf van de maand oktober!

Sense Company krijgt de prijs omdat dit daadkrachtige bedrijf in korte tijd is uitgebreid, nog steeds groeit en beschikt over een eigen ontwikkel -en productiebedrijf met een groot klantenbestand uit heel Europa. Niet alleen een topambassadeur voor onze gemeente maar ook een groeiende werkgever.

Wethouder Berend de Vries (economie) reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 11 oktober. “Sense Company is een voorbeeld van een organisatie met ambitie die ver buiten onze stads- en landsgrenzen reikt. Zij dragen bij aan het ondernemersklimaat in de stad.”

Geurmarketing
Sense Company beschouwt zichzelf toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om geurmarketing en geurbeleving. De basis hiervoor wordt gevormd door het in-house onderzoek, de interne ontwikkelafdeling en de assemblage van de producten in hun bedrijfspand in Tilburg (J. Asselbergsweg op bedrijventerrein Het Laar). Oprichter en eigenaar Ewoud Kuyper: “Hier zijn onze eigen developers en technici bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe geuroplossingen en worden bestaande oplossingen geoptimaliseerd. Daardoor houden we controle over het ontwikkelingsproces, de fabricage en hebben we de gehele productie volledig in eigen hand.”

Ewoud: “Tilburg is de ideale uitvalsbasis voor onze groeiplannen.”

Promotie Techniek Midden-Brabant feliciteert Sense Company!

Lees verder op makeitintilburg.nl >

Share This