Safe the date: 5e internationale techniekconferentie

Dé internationale onderwijstransitie conferentie 2020

Noteer alvast in de agenda: 13 november 2020. Dé dag voor de next step voor het Technologie & Techniekonderwijs in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts plaats voor 200 gasten.

De 4e internationale onderwijstransitie in 2019 was volgeboekt. Met veel passie en ambitie is men aan het werk om de 5e editie in 2020 op een nóg hoger niveau te brengen. Je gaat de next step maken naar Technologie & Techniekonderwijs van vandaag en morgen, met de focus op de arbeidsmarkt van morgen. Wat zijn internationale trends op het gebied van het Techniekonderwijs, wat zijn kansrijke aanpakken voor jou? En hoe wordt dat vorm gegeven in het ‘nieuwe normaal’ in onze 1.5 meter samenleving.

Voor wie is deze conferentie bedoeld?
Ben jij werkzaam en/of een beslisser in onderwijs, bij overheid, ondernemers en kennisinstellingen dan is deze conferentie zeker iets voor jou.

Doelgroepen:
VO/MBO besturen & directies,
HBO lerarenopleiders, Techniek & Technologie
PO – Wetenschap & Technologie coördinatoren
Vlaanderen – TA@3D onderwijsnetwerk & STEM Platform
Werkgeversorganisaties & opleidingsfondsen techniek
Overheid: Ministerie van onderwijs, Provincies en Gemeenten
Sterk Techniekonderwijs – projectleiders

Programma
Uiteraard zijn er ook dit jaar weer inspirerende en informatieve masterclasses en is er voldoende gelegenheid om te netwerken en de kennispartners te bezoeken die u de nieuwste onderwijstechnologie laten ervaren. Bekijk het hele programma. Overigens is de inschrijving voor de 5e internationale techniekconferentie nog niet geopend. Hou betreffende site in de gaten; daar volgt meer informatie over de wijze van aanmelden en hoe de conferentie wordt ingericht op basis van de 1.5 meter richtlijnen.

Hier is een impressie terug te kijken van de Dé internationale onderwijstransitie conferentie 2019.

Bron foto: platformVMBOtechniek.nl

Share This