ROCTilburg-Luchtvaarttechniek wint prijs!!

Topdag voor studenten

RocTilburg heeft een afdeling luchtvaarttechniek. Daar kan aan alle onderdelen en systemen van een vliegtuig gesleuteld worden.
Tijdens het #KLM100event in het kader van het 100 jaar bestaan van de KLM hebben de 3e jaars studenten Luchtvaarttechniek de “Aanmoedigingsprijs” uitgereikt gekregen uit handen van de CEO van #KLM, dhr. Pieter Elbers. ROCTilburg heeft met alle studenten die hebben deelgenomen aan dit event een TOPdag gehad.
Uiteraard is supertrots gereageerd op de prestaties van de studenten: Teuntje, Kas, Vince en Rowen!!

De school is kleinschalig waar iedereen elkaar kent met uitdagend en interessant onderwijs, waar van technisch talent een beroep gemaakt kan worden. Welke opleiding in de luchtvaarttechniek ook wordt gekozen, de nauwkeurigheid en vakmanschap van de student zijn van groot belang! De opleiding biedt ook kansen te studeren voor een Europees diploma (PART) waarmee men als vliegtuigmonteur in heel Europa kan gaan werken. Daarnaast wordt samengewerkt met Defensie zodat er ook de mogelijkheid bestaat te leren voor vliegtuigmonteur én militair worden.

Platform Promotie Techniek feliciteert de studenten en docenten van ROCTilburg/luchtvaarttechniek met die prachtige resultaat!!

#KLM #KLM100 #KLM100jaar #KLM100years

Volg hen op Instagram
@ROCTilburg_Luchtvaarttechniek

Bron foto: Oscar van Iersel, docent luchtvaarttechniek

Share This