Regio Midden-Brabant domineert in de Top 100 #Logistiek.

De Top 100 van Logistiek Dienstverleners van 2020 is bekend.

Maar liefst 1 op de 5 bedrijven uit de lijst heeft één of meerdere vestigingen in deze regio. En daar is MidpointBrabant Smart Logistics erg trots op. In de Top 100 Logistiek Dienstverleners van het jaar heeft één op de vijf bedrijven een of meerdere vestigingen in Midden-Brabant. Om precies te zijn: 22 van de honderd. In de Top 10 zijn maar liefst zeven ondernemingen gevestigd in deze regio. Onlangs werd Tilburg-Waalwijk voor de tweede jaar op rij gekozen tot Logistieke Hotspot van het jaar.

Enquete
Meer dan 120 directieleden en managers van logistieke dienstverleners hebben eind april en begin mei de enquête ingevuld die de basis vormt van de nieuwe lijst met honderd toonaangevende logistiek dienstverleners. Dit jaar stonden vooral #duurzaamheid de nieuwe indicator #innovatie, en vergaande #robotisering en elektrisch #transport voorop. Een panel van onafhankelijke experts vormde op basis van al deze data een eindoordeel dat is opgenomen in de einduitslag van de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2020.

Bekijk wie op nummer 1 in de lijst staat en welke spectaculaire wijzigingen zich in de middelste regio van de lijst voordoet.

De bedrijven uit Midden-Brabant zijn hier op een rijtje gezet.

Share This