Primeur: Professionaliseringsbijeenkomsten van Techniek OntdekRijk

Presenteert nieuwe ‘Mijn OntdekRijk’

Het is zeker een primeur: de professionaliseringsbijeenkomsten van Techniek OntdekRijk gaan van start. Tijdens de 3 bijeenkomsten zullen we ingaan op het bijzondere van W&T activiteiten voor kinderen, wat het met ze doet en wat het voor jou als leekracht betekent. We besteden aandacht aan het Ontdekkend en Onderzoekend leren en kijken samen met jullie naar ‘Mijn OntdekRijk’.
Naast deze 3 interessante bijeenkomsten krijg je toegang tot de digitale omgeving ‘Mijn OntdekRijk’. Hier vindt je informatie voor allerlei W&T activiteiten.

De eerste 3 bijenkomsten vinden plaats in september, oktober en november 2019. Aanmelden kan al en meer info vind je op de ontwikkelacademie.

Ben er snel bij want vol = vol
Belangrijk om te weten is dat wanneer het je niet schikt, dat dit aanbod nog 2 keer voorbij komt later in het schooljaar. Meld je daarvoor dan ook alvast aan’; je kunt er maar snel bij zijn. Alleen of met collega’s. Wil je met het hele team hieraan meedoen dan is het verstandig om een afspraak te maken, dan plannen we het geheel samen zo dat het past in jullie schoolkalender!

Wil je meer info neem contact op met Annelies van Helvoirt: anneliesvanhelvoort@promotietechniekmb.nl / telnr. 06-30366526

We verwelkomen je graag!

Share This