Open dag Hoppenbrouwers. Waar Techniek Leeft!

Kennismaken met het bedrijf én techniek!

Op 8 maart 2020 zet Hoppenbrouwers de deuren open. Iedereen die geïnteresseerd is in werken in de techniek is van harte welkom. Ze nemen je mee in de wereld van techniek en daarnaast krijg je een indruk hoe het is om bij ons te werken. Hoppenbrouwers. Waar Techniek Leeft. Op die dag is er dan ook van alles te beleven voor jong en oud. De aanvang is 10.00 uur maar de openingstijden tijdens deze open dag verschillen per vestiging.

De kracht zit in onze mensen

Hun missie is de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Medewerkers staan daarbij op nummer één, aangezien menselijk kapitaal leidt tot winst. En daarom is plezier op het werk net zo belangrijk als klanttevredenheid. Want tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Niet voor niets is hun slogan: De kracht zit in onze mensen! Weliswaar technisch georganiseerd, maar de mens staat centraal.

Ben jij op zoek naar een stage, leerwerkplek of nieuwe uitdaging in de techniek? Bekijk dit leuke filmpje! Tijdens de open dag kom jij álles te weten over de kansen bij Hoppenbrouwers!

Share This