MBO, HBO en WO

Voor de ontwikkeling en uitvoering van samenwerkingsprojecten tussen onderwijs en bedrijfsleven, werkt Promotie Techniek MB veelal samen met Ontdekstation013.

Perron Zakelijk is de plek in Ontdekstation013 waar bedrijfsleven en onderwijs elkaar ontmoeten om vragen rondom talentontwikkeling, techniek en innovatie. Vragen van ondernemingen en educatieve vragen worden vertaald naar multidisciplinaire projecten voor en door studenten van VO, MBO, HBO en/of Universiteit.

Voorbeelden zijn de bouw van obstakels voor de landelijke Finale van de Drone Cup Finals in Tilburg door studenten ROC Luchtvaarttechniek. Een ander voorbeeld is de limonadefabriek die in samenwerking met de Rotary en ROC Tilburg is gerealiseerd. Verschillende opleidingen binnen het ROC werkten samen om deze fabriek, waar kinderen zelf limonade kunnen maken, te ontwikkelen.

Heeft u een interessant vraagstuk of een leuke opdracht? Of ben je docent of leerling aan een van de onderwijsinstellingen en op zoek naar een leerzame opdracht? Neem contact op met programmamanager Platform Promotie Techniek Anita de Haas, info@promotietechniekmb.nl of met Will Loermans van Ontdekstation013, will@ontdekstation013.nl. Zij gaan samen met je op zoek naar passende partners.

 

MBO, HBO & WO nieuws