Meet-ups in Tech; kijkje achter de schermen!

Pabostudenten van nu gaan straks in de klas aan de slag met wetenschap- en techniekonderwijs. Wil je hen daar als docent goed op voorbereiden, dan helpt het als je zelf een helder beeld hebt van wat er in technische bedrijven gebeurt. En dat je ziet hoe breed en veelzijdig het vakgebied is.

Wat komt er kijken bij de productie van connected verlichting? Bij het bouwen van navigatiesystemen? Of het ontwerpen van een geautomatiseerd distributiecentrum? Meld je aan voor één of meer Meet-ups in Tech voor pabodocenten en ontdek het zelf!

Deze Meet-ups in Tech geven je dat beeld. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij toonaangevende bedrijven die elk op hun eigen manier bezig zijn met techniek en innovaties. Je maakt een interactieve tour door het bedrijf, ontmoet de professionals die er werken en gaat met hen en docenten van andere pabo’s in gesprek over technologische innovaties in de sector. En over de kijk van bedrijven op Wetenschap & Techniek in het onderwijs. Zo ben je helemaal up to date en kun je ook op dit gebied je studenten extra goed begeleiden en enthousiasmeren.
Kies je meet-up(s)

Vier topbedrijven uit verschillende sectoren hebben speciaal voor pabodocenten een bijzonder programma samengesteld waaraan je kosteloos kunt deelnemen.

In Brabant is dat bij Vanderlande in Veghel. De Meet-up is gepland op maandag 5 november om 14:00-17:00 uur.
Doe er varing op met sorteersystemen voor pakketten, bagageafhandeling op vliegvelden, robots en shuttles die vanuit magazijnen winkelketens bevoorraden. Kijk mee over de schouders van engineers, projectleiders en andere technici voor wie dit dagelijks werk is.

Lees hier meer en meld je aan! >

Meet-ups in Tech is een initiatief van TechniekTalent.nu en VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.

Share This