Mathieu: ik was altijd al geïnteresseerd in techniek!

Naam: Mathieu van Rooij
Leeftijd: 22
Woonplaats: Berlicum
Opleiding: Proces- & Milieutechniek Niveau 4

Waarom voor deze opleiding gekozen?
Ik was altijd al geïnteresseerd in techniek. Met name in hoe dingen geproduceerd worden. Door deze opleiding te volgen kreeg ik de kans om ook daadwerkelijk dingen bij Delicia B.V. zelf te produceren. Voordelen ervan zijn ook dat het heel breed is en je dus veel kanten op kan en dat er een groot aanbod in banen is.

Werkzaam bij: Delicia B.V.
Sinds: Oktober 2018
Als: Procesoperator

dav


Mooie van deze baan?
Het is variërend werk, waardoor het nooit saai wordt. Ook is er altijd wat bij te leren, dus ik bouw veel ervaring op.

Mijn ambitie:
Mezelf altijd blijven ontwikkelen en in de toekomst een leidinggevende functie vervullen.

Tip voor jongeren die nog een keuze moeten maken?
Denk na over waar je interesses liggen en kies iets waar jij je goed bij voelt.

Share This