Logistieke Hotspot nr.1: Tilburg-Waalwijk!

Jarenlange inzet loont!

Tilburg-Waalwijk is weer uitgeroepen tot Logistieke Hotspot nr.1 van Nederland! Door succesvolle triple helix samenwerking van ondernemers, onderwijs & overheid én focus op innovatie, duurzaamheid & arbeidsmarktontwikkeling.

De regio Tilburg-Waalwijk is voor het tweede achtereenvolgende jaar als beste uit de bus gekomen in deze nationale verkiezing. De logistieke hotspot kreeg van de panelleden de meeste stemmen in 3 van de in totaal 7 categorieën op basis waarvan de ranking uiteindelijk tot stand is gekomen. De meeste stemmen scoorde de hotspot in Midden-Brabant in de categorieën: medewerking gemeente, motivatie van personeel en beschikbaarheid infrastructuur. Daarnaast eindigde Tilburg-Waalwijk samen met de logistieke hotspot Utrecht (Lage Weide)-Nieuwegein-Vianen ook als eerste in de subcategorie beste nationale e-fulfilment hotspot.

Wethouder Berend de Vries reageerde verheugd: “Mooie erkenning voor jarenlange inzet op structureel verstevigen van de logistieke sector in onze regio! Uitzonderlijk dat we voor 2e jaar op rij uitverkozen zijn.” Ook de gemeente Tilburg is trots.

Midpoint Brabant
Als hét economisch samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant fungeert Midpoint Brabant als schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.
Beluister de podcast met onze programmamanager #smartlogistics Twan van Lankveld over Tilburg-Waalwijk als logistieke hotspot nr. 1:

Platform Promotie Techniek feliciteert de Gemeente Tilburg én de Gemeente Waalwijk!

Share This