Innovience Int.: Impactmaker vh kwartaal!

Impactmaker van het kwartaal

Was jij ook bekend met Bedrijf van de Maand uitgeroepen door Make it in Tilburg en gemeente Tilburg? We volgde al deze bedrijven die een bijzondere bijdrage hadden aan het economisch beeld van Tilburg. Bekijk ze hier!

Vanaf nu is het Impactmaker van het Kwartaal; de opvolger van Bedrijf van de Maand, eveneens een initiatief van Make it in Tilburg en gemeente Tilburg.

Innovience International

Buiten een prima internetverbinding, maar binnen niet. Herken je dat? Het Tilburgse bedrijf Innovience International heeft daar iets op gevonden: OptoXSTM. Deze uitvinding maakt internet zonder beperkingen mogelijk in huis of op kantoor. FIBERunlimited lanceert een nieuwe generatie inpandige netwerken op basis van Polymer Optical Fiber. Deze optische (LED) technologie biedt een onbeperkt krachtige én betrouwbare internetverbinding. Altijd en overal, via het netwerk én via WiFi. Internet zonder beperkingen, stel je eens voor wat je daar allemaal mee kunt doen!

Innovience International, handelend onder de naam FIBERunlimited, is daarom uitgeroepen tot Impactmaker van het kwartaal. Wethouder Berend de Vries bezocht het bedrijf vrijdag en reikte een miniatuur SocialSofa uit aan Luuk Pals, oprichter van het bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer Innovience International.

Share This