Hoppenbrouwers Techniek opent 13e vestiging

Groeiambitie naar landelijke dekking
Hoppenbrouwers Techniek heeft de ambitie om in drie jaar tijd te groeien van 1300 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Ze blijven dan ook volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers.

Hatulek Group sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek
De elektrotechnische installateur Hatulek Group uit Sittard gaat per 25 juni 2020 verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Dit is daarmee de dertiende vestiging. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Hatulek Group komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten. De overname sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. De kennis en ervaring van Hatulek Group op het gebied van elektrotechnisch, industriële automatisering en panelenbouw zijn een mooie aanvulling op de expertise van Hoppenbrouwers.”

25-06-2020, Udenhout, notaris, Henny de Haas, Paul, Monique, Niekjan Adema, notaris,

Over Hatulek Group
In een kwart eeuw heeft Hatulek Group een stevige positie in de technische branche opgebouwd. Met ruim 35 medewerkers ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt Hatulek Group alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie.

Share This