Han Snijders, de nieuwe directeur van Campus 013

Nieuwe directeur voor Campus 013.
Met ingang van 1 maart 2019 start Han Snijders als directeur van Campus 013.

Hij stelt zich graag aan u voor:
Mijn naam is Han Snijders en vanaf maart 2019 ga ik aan de slag als directeur bij Campus 013. Sinds 1989 ben ik werkzaam in het onderwijs. De eerste 15 jaar als docent bouwkunde. In 2002 heb ik samen met een aantal collega’s de opleidingen voor de school voor Kunst, Cultuur & Media opgezet. De laatste 12 jaar was ik, met veel plezier, directeur van de school voor Kunst, Cultuur & Media en de school voor Mode & Uiterlijke Verzorging van ROC Tilburg.
Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan. Samen met alle medewerkers wil ik de kwaliteit van het onderwijs op Campus 013 verder gaan verbeteren en uitbouwen. Doen waar we goed in zijn!

Ons onderwijs verbeteren en uitbouwen kunnen we niet alleen. Essentieel hierin is de samenwerking en afstemming met onze relaties. Als directeur sluit ik o.a. aan bij de verschillende overlegstructuren en schudt u tijdens een van deze gelegenheden graag persoonlijk de hand. U bent uiteraard ook van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in onze fantastische school.

Platform Promotie Techniek wenst Han Snijders veel succes!

Ben je benieuwd of wil je nog meer informatie? Lees hier meer over Campus 013

Share This