Gastrobar RIX: impactmaker van het kwartaal in Tilburg

Foodpairing en beleving.
Ricky Spijkers is sinds 2019 trotse eigenaar van Gastrobar RIX, aan het Piusplein in Tilburg, met overdag een uitgebreide lunchkaart en ‘s avonds hoogstaande gerechten. Vanwege de coronacrisis kwam er roet in het eten en de ambitieuze plannen voor het restaurant moesten worden bijgesteld naar ambitieuze acties om het hoofd boven water te kunnen houden. Door snel te reageren met innovatieve oplossingen voor de nieuwe situatie wist Ricky landelijke aandacht op zijn restaurant te vestigen en daarmee de crisis te overleven.

Wethouder Berend de Vries (economie) reikte als erkenning voor de inspanningen een miniatuur social sofa uit tijdens een bezoek aan Gastrobar RIX op 25 juni jl. “Ricky Spijkers biedt met zijn nieuwe formule een goede aanvulling op de reeds aanwezige horeca in de binnenstad. Zijn innovatief ondernemerschap leidde zelfs tot een primeur: het eerste virtual reality restaurant van Nederland. Hij behaalde hiermee de landelijke media en vakbladen. Deze mentaliteit en creativiteit past bij het DNA van Tilburg en dat zien we graag in onze stad. Vandaar dat we Ricky Spijkers benoemen tot Impactmaker van het kwartaal.”

Lees hier de hele onderbouwing.

Impactmaker van het kwartaal

Dit is een initiatief van de gemeente Tilburg en Make it in Tilburg (Citymarketing Tilburg). Het staat ieder kwartaal stil bij een Tilburgse onderneming die onderscheidend is door innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Zij zijn de ondernemers in Tilburg die impact maken, binnen en buiten de stadsgrenzen.

Bron: NetwerkBrabant

Share This