DTW2020: Ontdek de Beroepenmarkt

Wat kun je worden in de techniek?

Dat kun je dus ontdekken op de Beroepenmarkt, een van de DTW-events van dit jaar. Deze vindt plaats op 12 juni bij het Ontdekstation013 in Tilburg. Heel veel bedrijven laten hier zien wat je allemaal kunt worden als je techniek leuk vindt. En dat is nogal wat! Wil je werken met auto’s, architect worden, schilderen, buiten werken in het groen, elektromonteur worden of is IT meer iets voor jou? Op de beroepenmarkt kun je van alles ontdekken en proberen. Wie weet heb je wel echt talent voor techniek. En misschien weet jij na de Beroepenmarkt wel wat voor werk je later wilt doen. Het wordt in elk geval een leuke en interessante dag!

Aan de Beroepenmarkt doen mee:
Hoppenbrouwers, Otib, ART Group, Bregil, De Cromvoirtse, Van Mossel autogroep, Ontdekstation013, Schildersvakschool, De Groenondernemers, De Architectenwerkgroep Tilburg en VTL.

Extra informatie voor scholen
De Beroepenmarkt is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het p.o. De kinderen mogen zelf rondlopen en meedoen aan de interactieve activiteiten van de bedrijven. Er zijn 5 rondes, per ronde kunnen er maximaal 100 leerlingen rondlopen. Een groep dient begeleid te worden door minimaal 2 begeleiders. Uiteraard komt ook de leerkracht mee.

De tijden van de rondes:
09.15-10.15 uur
10.30-11.45 uur
12.15-13.30 uur
13.45-15.00 uur
15.15-16.30 (ronde specifiek voor BSO).

Meer weten?
Stuur een mail met je vraag naar Annelies van Helvoort: a.vanhelvoort@promotietechniekmb.nl of Deborah Reijnders: d.reijnders@deltaplantechniek.nl.

Meer weten over de DTW2020? Kijk hier!

Share This