Doe mee aan de TechniekTrofee en win!

Doe mee aan de TechniekTrofee!

Heb jij een goed idee voor Wetenschap & Techniek op de basisschool? Of heb je al een doordachte aanpak? Als jouw school al goed op weg is met W&T kun je meedingen naar de TechniekTrofee. Je kunt met de geldprijs Wetenschap & Techniek naar een hoger plan te tillen. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500 en een trofee. Een mooie erkenning die bovendien veel positieve publiciteit oplevert.

Twee prijzen van € 2.500
Er zijn twee prijzen te winnen. Basisscholen met een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de Inspiratieprijs. Als jouw school wint, kun je het prijzengeld van € 2.500 meteen besteden aan de uitvoering van dit idee.

Uitnodiging voor het TechniekTrofeest
Uit de inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Vervolgens worden op 29 januari 2020 de winnaars tijdens de feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt. Iedere school die meedoet aan de TechniekTrofee ontvangt een uitnodiging om dit feest bij te wonen.

Aanmelden uiterlijk 22 november
Enthousiast geworden om mee te doen? Tot en met 22 november 2019 kun je jouw school aanmelden op www.techniektrofee.nl. Hier lees je ook alles over de wedstrijd en de beoordelingscriteria. Inzenden kan online via deze link.

De TechniekTrofee is een initiatief van Jet-Net & TechNet. De prijs wordt sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Foto: Techniektalent.nu

Share This