Brett Geleijns, dol op zijn baan als medewerker systeembeheer!

Naam: Brett Geleijns
Leeftijd: 18 jaar
Opleiding: Medewerker ICT-Beheer

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Op dat moment was ik veel met computers en ICT bezig. Ik vond het interessant om hier mee bezig te zijn en wilde er graag mijn beroep van maken. Om die reden heb ik dan ook gekozen om de opleiding Medewerker ICT-Beheer te gaan volgen.

Werkzaam bij: Max ICT B.V.
Sinds: juni 2017
Als: Medewerker Systeembeheer

Mooie van deze baan?
De technologie staat niet stil waardoor er ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling binnen mijn vakgebied. Iedere dag is anders en er is altijd ruimte voor verbetering. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg binnen Max ICT B.V. vind ik erg prettig en draagt echt goed bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn ambitie:
Ik zou in de toekomst graag samenwerken met meer ICT-collega’s en daarover een leidinggevende rol vervullen.

Tip voor jongeren die nog een keuze moeten maken?
Belangrijk is dat je werk écht bij jou past. Doe iets wat je leuk vindt en waar je interesses liggen!

Share This