Techniek & Bedrijven

Hier laten we zien wat Tilburg op het gebied van Techniek en Logistiek in huis heeft. Wat biedt dit aan werkgelegenheid, aan banen en vooral welke opleiding hoort daar bij.
Bedrijvig Tilburg in beeld, bekijk het!!

De pagina is in ontwikkeling!

Elke maand brengen we een (techniek)bedrijf in beeld. Wat doen ze, wat maken ze en voor wie? Hoeveel mensen werken er en in wat voor functies? Belangrijk ook: wat voor opleiding heb je nodig om er te werken en wat voor vacatures heeft het bedrijf. Met deze rubriek willen we bezoekers van deze meer inzicht geven in de Middenbrabantse maakindustrie en logistieke bedrijvigheid.

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand. Deze bedrijven krijgen uit handen van de wethouder Economie een prijs en mogen zich een maand lang Bedrijf van de Maand noemen omdat ze ambassadeurs zijn voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Door als typische Tilburgers de mouwen op te stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Laatste nieuws

 

Hoppenbrouwers Techniek is koninklijk

Hoppenbrouwers Techniek is koninklijk

Platform Promotie Techniek feliciteert Hoppenbrouwers Techniek! Afgelopen week ontving het Udenhoutse bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ uit handen van commissaris van de koning Wim van de Donk. Hoppenbrouwers neemt in Nederland een zeer vooraanstaande plaats in; is...

Lees meer

Onze partners