BBLeap ontwikkelt duurzaam besproeïingssysteem

Duurzaam de wereld voeden

BBLeap werd onlangs tot de 22ste Rabo Starter van het Kwartaal verkozen in Station88. Het bedrijf ontwikkelt een systeem om akkerbouwgrond tot op de plant nauwkeurig te besproeien. Zo versnelt dit met haar innovatieve technologie.

Verduurzamen van de voedselketen
Ondernemer Martijn van Alphen besloot na ruim twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de landbouwmachine industrie dat de echte innovatie alleen maar plaats kon vinden buiten de corporate structuur waar hij zich bevond. De potentie van de technologie was te groot om te laten liggen. Waar de technologie eerder bijzaak was ter verbetering van de landbouwmachines is dezelfde technologie nu hetgeen waar zijn onderneming om draait. Innovatie in de landbouw, een noodzaak om ervoor te zorgen dat we ook in 2050 de 9 miljard monden die de wereld dan rijk is te kunnen voeden.
Lees hier over deze Starter van het Kwartaal.

Rabobank is dan ook trots om BBLeap uit te mogen roepen tot Rabo Starter van het Kwartaal. Met de technologie van BBLeap zetten we een extra stap in het verduurzamen van de voedselketen wereldwijd.

Voor startende ondernemers een extra zetje
Vier keer per jaar organiseert strategisch partner Rabobank Tilburg en omstreken, net als de overige Rabobank in de regio, de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters
Lees hier meer over!

Share This