Basisscholen gaan voor Wetenschap en Techniek

Wetenschap en Techniek

In alle opzichten wordt het een mooi schooljaar als het om Wetenschap en Techniek gaat. Alle Nederlandse basisscholen hebben, volgens het TechniekPact volgend schooljaar W&T in hun aanbod zitten. Een jaar dus nog om daarvoor de voorbereidingen te treffen. En daar kan Techniek OntdekRijk je bij helpen.

Hoe bereid je je voor?

* Allereerst kun je je aanmelden voor een groepsbezoek aan Techniek OntdekRijk (voorheen OntdekRijk). De eerste 59 bezoeken zijn al geboekt in de laatste dagen van het vorig schooljaar. Maar er zijn nog voldoende plaatsen. Wil je een wachtijst voorkomen ben er dan nu snel bij!!
En via deze link kun je het helemaal zelf regelen.

* En niet te vergeten, dit jaar is er weer een First Lego League Regiofinale in Tilburg. Info hierover werd reeds naar de scholen verzonden. Niet gekregen of gezien? Hier de link! Daar vind je alle benodigde informatie. Schrijf je in!!

* Ook het project Van Pet naar Pret heeft weer een uitdagende opzet en mag van de gemeente Tilburg 20 scholen gratis bezoeken. Hiervoor geldt eveneens snel aanmelden want 20 scholen zijn zo gehaald! Meer informatie vind je hier.

Voor scholehn in Tilburg die meer informatie willen: neem contact op met Annelies van Helvoort: anneliesvanhelvoort@promotietechniekmb.nl / telnr. 06-30366526

Veel succes dit nieuwe schooljaar!

Share This