15 juni: Dag van de Bouw!

Maak het mee!

15 juni is het zover: weer de Dag van de Bouw. Opnieuw zullen bedrijven uit de bouw en infra in heel Nederland projecten openstellen voor het grote publiek. Inmiddels hebben 133 projecten door heel Nederland gemeld hun bouwplaatsen te openen voor het publiek om te laten zien hoe ze te werk gaan. Het publiek kan vele projecten, variƫrend van zorginstellingen tot sluizen, van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen aanschouwen. Wat dacht je van een bezoek aan de project in Tilburg?

Nieuwbouw Fontys Stappegoor
Het onderwijs meer toekomstbestendig maken. Dat is het belangrijkste motief achter alle bouwplannen van Fontys. Ook op Stappegoor Tilburg, waar Heerkens van Bavel Bouw gestart is met de nieuwbouw voor de huisvesting van Fontys Hogeschool ICT en Fontys Academy voor Creative Industries. Het pand heeft drie verdiepingen en een grote open ruimte op de begane grond, die flexibel is in te delen. De toekomstige leerlingen zijn betrokken bij de ontwikkeling van het programma. Zij waren erg enthousiast. Ook jij bent van harte welkom tussen 10.-00 – 16.00 uur. Dit project wordt gerealiseerd door Heerkens van Bavel Bouw BV, Tilburg

Aanleg Rijwielstallingen station
Op het station Tilburg gaat Dura Vermeer Infra Oost uit Den Bosch een nieuwe rijwielstalling realiseren om de capaciteit van de bestaande stalling uit te breiden. Tijdens de Dag van de Bouw kun je ook dit project bezoeken tussen 10.00 – 16.00 uur. Er is nadere uitleg van het project wordt gegeven doormiddel van 3D tekeningen, monsters en ander materiaal allemaal op de stand aanwezig. Op verzoek zullen er rondleidingen worden gegeven door de projectteamleden. Bij de stand zal een fiets aanwezig zijn, waarop je kun aantonen welke afstand hij aflegt binnen een vastgestelde tijd, de winnaar van de dag krijgt een aardigheidje.

Wil je nog meer projecten bezoeken? Kijk snel waar een welk project een kijkje achter de schermen geeft!
Veel plezier!

Share This